מגמות ומסלולים

בבית ספר אחווה יש מקום לכל אחד. כל תלמיד יכול למצוא את מקומו במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו.

בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר.

מגמות בית ספר

טכנולוגיה

• ביולוגיה

מגמה שבה התלמידים נכנסים לעבודות חקר, לנסיונות ולנושאים מעניינים של עולם החי. המגמה משביחה את תעודת הבגרות ומיועדת לתלמידים שיש להם גישה ריאלית.

מדעים

• מחול

מגמת המחול נוסדה ב-2013 ומאז מתפתחת ופורחת משנה לשנה. מגמת המחול של בית הספר הופיעה בתיאטרון "המעבדה", בכיכר רבין בת"א ביום העצמאות, בטקסים שונים בעיר ומחוצה לה, ובתחרויות ארציות וזכתה לתעודות הוקרה ממשרד החינוך ולשבחים רבים מהמקומות בהן הופיעה.

• ביולוגיה

רבי מלל

• עיצוב האפנה

מגמת אפנה קיימת בית הספר כבר יותר מ-20 שנה ונחשבת כמקצועית ביותר. תלמידים שמסיימים אותה מקבלים את כל הכלים המקצועיים.